TILL KASSAN  
 

Frakt och Leverans

Göteborgs Fabrikerna AB - Frakt och Leverans

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med DHL. Paketet kommer att levereras till det utlämningsstället ni är närmast er alternativt om ni valt ett speciellt utlämningställe när ni lagt er order på annan ort, avisering sker till er mobiltelefon om ni fyller i det i kassan annars kommer aviseringen via post hem till er. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Observera att paket större än en viss dimension måste skickas som hemleverans då det finns storleksbegränsningar hos ombud.

För DHL Servicepoint gäller följande:

  • Maxmått: Max längd 150cm, Max längd + Max omkrets 300cm.
  • Maxvikt: 20 kg

Ej mottagen vara

Vi debiterar 200 kronor för ej mottagna varor. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du ta emot paketet och skicka tillbaka det till oss, annars blir det registrerat som ej mottaget och debiteras automatiskt.

Transportskador

Alla paket som lämnar oss är försäkrade. Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta oss på info@goteborgsfabrikerna.se

När du återsänder varor till oss står du själv för transportrisken. Om varan skulle komma fram skadad får du skicka tillbaka den till oss så vi kan skicka en ny produkt till dig, kostnaden för frakt när det gäller trasig vara står vi för.